"Tid til sang og sange til tiden"

Et højskoleforedrag med fortælling og sang
ved Erik Sommer

Torsdag d. 27. januar 2022. Fri entré.

Tilmelding: tlf./SMS 22376991 (Henning)

Fri entré

Der kan købes kaffe og kage i pausen for 35 kr.

Arrangeret i samarbejde med
Ubberud/Ravnebjerg Kirker

For det sangglade publikum i Ubberud er vi glade for at præsentere Erik Sommer, som er en meget efterspurgt foredragsholder og instruktør ved korstævner for både voksne og børn.

Om aftenens emne fortæller Erik Sommer:

"Vi kan synge os igennem dagen, om året og om hele livet. Vi kan synge om fællesskab, naturen, historien, kunsten og om liv og tro. I sangene samles vi om det alt sammen; derfor kan sang skabe glæde, men fælles sang skaber fælles glæde, og ved at høre noget sammen kommer vi til at høre sammen! Sangene lever fortsat i os, men de skal bruges, mærkes og fortælles videre, ellers glemmer vi dem.

Højskolesangbogen er historie og poesi og en samling værdifulde beskrivelser af, hvad der er væsentligt, og som har værdi for os som mennesker."

Erik Sommer er konservatorieuddannet musikpædagog og har endvidere en organistuddannelse (PO) fra Vestervig Kirkemusikskole.

I 16 år var ansat som lektor i musik ved Nr. Nissum Seminarium. Forud herfor var han højskolelærer på hhv. Silkeborg og Danebod Højskole igennem 12 år. Fra 2005 til 2010 var han forstander på SeniorHøjskolen i Nørre Nissum.

Erik Sommer har en omfattende komponistvirksomhed bag sig med mange sange og salmemelodier til både voksne og børn. Flere af hans  sang- og salmemelodier  er optaget i Højskolesangbogen og i Salmebogen.