Ølsmagning med Torben Mathews

OBS! Fredag den 4. marts 2022 kl. 20.00

Glæd jer til et festligt gensyn – det bliver med garanti morsomt

Pandemien har hærget, men aftenens entertainer og foredragsholder Torben Mathews har alligevel formået at finde nye, spændende dråber fra flere lande.

I et miks af øl-fakta og engelsk humor introducerer Torben Mathews således aftenens deltagere til et potpourri af bryg fra Norge, Canada, Polen og Rusland. Øl fra bryggerier Torben selv har besøgt. Foredraget krydres med anekdoter og oplevelser fra de pågældende produktionssteder og med menneskene bag. Da en stor del af øllets verden udgøres af rendyrkede originaler, kan det kun blive morsomt, påpeger Torben.

"For mig er øl en social drik, der skal nydes i venner, kolleger eller andet godtfolks lag. Mine ølsmagninger foregår altid i en afslappet stemning, hvor såvel lattermuskler som smagsløg sættes på prøve." fortæller Torben Mathews. Der venter nye, spændende øl-dråber, der kan overraske selv garvede ganer. Dråber, der serveres med humor og et glimt i øjet.

Sidste gang Torben besøgte UKB var i 2017. Det var en aften, hvor ølsmagning blev serveret sammen med engelsk humor, når det er bedst. En uforglemmelig aften, som vi ser frem til at gentage.

Dengang blev billetterne hurtig udsolgt – så vent ikke for længe med at bestille.

Billetpris 200 kr. betales efter tilmelding på MobilePay 85650

Tilmelding: Tlf./sms 2237 6991 (Henning)