NY CENTERLEDER TILTRÅDT 1. FEBRUAR 2021

Tag godt imod Anette!

Bestyrelsen for Ubberud og Kultur- og Bevægelseshus har ansat Anette Dal Hansen som ny centerleder.

- Det ene øjeblik er jeg cafébestyreren, der skaber god stemning og lækker mad i caféen for unge og ældre. Det næste øjeblik skal jeg understøtte aktiviteter i hal og mødesal i samarbejde med foreninger, skole, kirke og de mange brugere. Det bliver bestemt ikke kedeligt.

Den brede vifte af opgaver tiltaler Anette

Det der lokkede Anette til at søge stillingen som Centerleder i Ubberud Kultur- og Bevægelseshus var bredden i opgaven.

I sin fritid er Anette en ivrig løber og elsker at eksperimentere i køkkenet med sunde retter med mange grøntsager. En passion hun planlægger at tage med til Ubberud Kultur- og Bevægelseshus. Tidligere har hun også spillet brassbandmusik. Musikken blev dog lagt på hylden, da den første af børnene meldte sin ankomst.

Anette er uddannet Serviceøkonom med specialisering i servicemanagement samt kostvejleder. Med i rygsækken har hun nyttig erfaring fra jobs som fitness-instruktør og Centerleder hos Fitness World Odense S., salgskonsulent hos Radisson Blu H.C. Andersen Hotel og Receptionschef Hotel Windsor samt tjener på Plaza.

Anette er 38 år og bor i Lunde ved Otterup sammen med sine to børn på 9 og 11 år. Anette kom til det fynske fra Sjælland i 2005.

Efterhånden som Anette får talt sig varm fyger ord og sætninger som ”skabe liv og en varm stemning”, ”der skal være hyggeligt samt rent og pænt”, ”man skal føle sig velkommen underordnet hvilket ærinde man har i UKB”, ”sund mad, men også kage og kaffe”.

Anette skal bruge den første måned, mens der stadig er lukket pga. Corona, til at lære stedet og de mange samarbejdspartnere at kende. Og hun skal lægge planer for såvel nye som gamle aktiviteter.

Ansættelsesudvalget har også noteret sig Anettes varme smil og engagerede tilgang til opgaven.

- Vi i bestyrelsen glæder os over det kompetente ansøgerfelt og ser meget frem til samarbejdet med Anette, udtaler formand for bestyrelsen Steen Kjeldsen.

Velkommen til Anette!