Hilsen til forårssolen - sangaften

Onsdag den 17. april kl. 19.00 – ca. 21.00 

Kom og syng de kendte og elskede forårssange fyldt med lys og forventningsfulde stemninger. Eksempelvis Holstein og Schierbecks Det er i dag et vejr – et solskinsvejr, Morten Børups Frydeligt med jubelkor samt Mads og Hans Hansens Opvåvni (Fo' ajle di små blomster dæ' dov æ' te' i år).  

Forår og forelskelse går ofte hånd i hånd som i Sebastians Vårvise. Her beskriver han mindet om en berusende forårsforelskelse. I Johannes V Jensens Den grønne søde vår sender foråret hovedpersonen på vanding med sin rejseviv – kærligt og herligt.  Anne Linnets Forårsdag er mere eftertænksom i sin tone. Den rammer nogle af de dybeste følelser i de fleste mennesker - glæde og sorg, tyngde og lethed, vemod og accept. 

Forårsbebuderne kan også, som vi bl.a. oplever det i Stine Pilgaards Forårssang uden håb og Halfdan Rasmussens Forår over Europa, iklædes et sørgmodigt skær i kampen med sorg, ensomhed og krigens pessimisme. 

Vi ser frem til at dyrke fællessangen sammen med jer. Der vil være rig mulighed for at komme med forslag til, hvilke sange, vi skal synge. Så hold jer ikke tilbage!

Ved klaveret sidder Peter Nørskov Jørgensen, organist ved Ubberud Kirke. Jens Erik Hjelm Rasmussen og Birgitte Hjelm Paulsen fra Ejlstrup synger for på sangene.

Fri entre – der kan købes kaffe og kage i pausen for 35 kr.

Arrangeret i samarbejde med Ubberud-Ravnebjerg Kirker.