”Mystik & Magi”-koncert 

   Torsdag d. 15. juni 2023 kl. 19.30 

Lad dig forføre af tonernes magi, når mezzosopranen Cecilia Ringaby og pianisten Sonja Honkamaa tager dig med på en rejse fyldt med mystik og forskellige stemninger. 

Det bliver en koncert, hvor farverne af den franske og skandinaviske musiktradition mødes og flettes sammen i et herligt program, som fortryller og betager. 

Så lad dig rive med af dette musikalske eventyr, hvor mystikkens og magiens kræfter forenes i en herlig aften.

Repertoire: Bl.a. Claude Debussy, Henri Duparc, Saint-Saëns, Peter Heise, Edvard Grieg, Hugo Alfven og Hilding Halnäs.

Tilmelding på tlf. 61475491

Billetpris: 80 kr. 

Baren åbner fra kl. 18.30, hvor der er mulighed for at købe et glas vin/øl samt snacks. 

Koncerten starter kl. 19.30 varighed 60 min. der vil blive en indlagt pause, hvor det er muligt at besøge baren igen. 

Mezzosopran Cecilia Ringaby

Cecilia Svitzer Ringaby er en mezzosopran, der nu afslutter sin bachelor i musik i klassisk sang med hovedlærer Elsebeth Dreisig på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. Hun studerede de første to år på Syddansk Musikkonservatorium i Odense med Henriette Bonde Hansen som hendes hovedlærer. I foråret 2022 tog hun på et Erasmus-semester i Paris på Pôle Supérieur d'Enseignement Artistique Paris Boulogne-Billancourt med hovedlærer Anne Constantin. Hun arbejder som freelancesanger ved siden af studierne og har bl.a. optrådt som solist med det fynske vokalensemble samt assisteret i operakor i Odense og Århus symfoniorkester.

Pianist Sonja Honkamaa

"Sonja Honkamaa er aktiv pianist og underviser fra Finland. Hun studerer akkompagnement og kammermusik i solistklassen i Det Jyske Musikkonservatorium hos Martin Qvist Hansen og Søren Rastogi. Udover studier på DJM har hun studeret ved Oulu-konservatoriet og Tampere Music Academy i Finland. Hun har deltaget i konkurrencer og festivaler som solopianist, kammermusiker og akkompagnatør i Finland, Sverige og Danmark. Hun har også deltaget i talrige mesterkurser hos blandt andre Teppo Koivisto, Eero Heinonen og Liisa Pohjola."