Test BiHP‎ > ‎Nyheder‎ > ‎

Indvielsen den 25. april 2015

indsendt 26. apr. 2015 14.34 af Henning Jespersen   [ opdateret 26. apr. 2015 15.18 af Birgitte Hjelm ]
Endelig oprandt dagen, hvor det nye hus blev indviet. En dag vi i initiativgruppen har set frem til med glæde og forventning. Og vi blev ikke skuffet. Mere end 300 mødte op, mange gamle UIF'ere fra nær og fjern som vi ikke har set længe, mange beboere fra lokalområdet og glædeligt, også mange venner fra KIF. 

Der var fest i Ubberud, men der var også meget at fejre. Rådmand Jane Jegind stod for den officelle indvielse og klippede snoren til det nye hus. Der var taler af skolens leder Jørgen Drost, af formand for SIKO Henrik Schmidt og formand for selvejende haller Arne Andersen. Det hele smukt bundet sammen af hallens nye formand, Steen Kjeldsen.

Sepp Piontek var med til at kaste glans over begivenheden ved at plante et bøgetræ til ære for nu afdøde Richard Møller Nielsen, landstræner for fodboldlandsholdet, der blev europamester i 1992. Richard er født og opvokset i Ubberud og ved træet står nu en mindeplade. Nationalsangen blev afsunget under akkompagnement fra Nordfyns Brassband.

Senere på dagen blev den nye multibane indviet ved chef for Fritid og Elite Martin Petersen, og Bo Isaksen fra DBU Fyn. Det er bl.a. midler fra DBU/Nordeafonden, der har gjort det muligt at etablere banen, og den blev straks taget i brug af byens ungdom. En af foreningens egne medlemmer, Kristin Bruun stortalent som boldjonglør, gav en flot opvisning til de måbende børns store fornøjelse.

I hallen var der stor aktivitet, hvor foreningens forskellige afdelinger viste deres idræt frem. Korup-Ubberud Folkedansere gav opvisning og Lokalhistorisk Arkiv havde en udstilling om UIF gennem 70 år. De gamle billeder gav anledning til, at mange minder blev genopfrisket.

Dagen sluttede med stor aftenfest i anledning af UIF's 70 års fødselsdag. 320 deltog i festen, der var buffet fra Kjærs Køkken og husets venner havde bagt kager til dessert. UIF benyttede lejligheden til at hylde og uddele sølvnål til to af foreningens mangeårige ledere, Steen Kjeldsen og Lars Breum. På dansegulvet var der trængsel til musik leveret af Hitbussen og PS12 med Annemette Elken. 

En stor tak for gaver og til alle som mødte frem og gjorde dagen festlig.

Rådmand Jane Jegind klipper snoren til det nye hus.

Sepp Piontek planter bøgetræ til ære for Richard Møller Nielsen

Et udsnit af de fremmødte, bl.a. projektets arkitekt,
Charlotte Folke i midten.

To af hovedkræfterne bag Multibanen, Lars Breum og John Marker.

Korup-Ubberud Folkedansere

Boldjungløren Kristian Bruun

UIF's formand Ove Nellemand overrækker sølvnål til Steen Kjeldsen

Også sølvnål til Lars Breum.

Aftenfesten er i gang med musik af Hitbussen og PS12
Comments