Arrangementer.

Foredrag og koncert.

Billeder fra afskedsreception

Henning Jespersen har valgt at udtræde af Ubberud Kultur- og Bevægelseshus' bestyrelse. I den anledning blev der mandag d. 6. maj afholdt reception i kulturzonen. 

Mange var mødt frem for at takke Henning for de mange års virke som kasserer og aktiv i byggeudvalg, aktivitetsudvalg m.v.

 Bente og Henning Jespersen Formand Steen Kjeldsen holder tale ved Henning Jespersens afskedreception
 Formand for Ubberud IF, Michael M., holder tale for Henning J NN holder tale for Henning J
 Mange var mødt frem til reception NN holder tale for Henning J
 Snakken den gik ved bordene Gavebordet ved Henning Jespersens reception


Koncert med Kristian Lilholt

Torsdag den 9. maj kl. 19.00 i Ubberud Kirke

Gratis adgang

Efter mere end 20 år i Lilholt Band gik Kristian Lilholt solo. Det er blevet til en række albums og en fuldtidskarriere som solist og entertainer.

Kristian Lilholt har en sjælden evne til at videregive musikalitet og varme, og han er en stemningsskber ud over det sædvanlige. Gennem snart fire årtier har han holdt et højt kopositorisk niveau - fra de første vinylplader i 80'erne med fejende flot rockmusik, over 90'ernes flotte, stilskabende instrumentaludgivelser og 00'ernes sange både på dansk og engelsk, til det nyeste store projekt LAND: En rejse gennem Danmarks årstider i musik, malerier og film.

En koncert med Kristian Lilholt er en underholdende oplevelse i selskab med en fremragende komponist, der med overskud og humor spiller og fortæller gedigen musikalitet og ukrukket nærvær, har her chancen for en god koncertoplevelse.

_________________________________________________

Der indkaldes til 
Årsmøde 

den 25. april 2019 kl. 19.30 i UKB

Dagsorden:

1. Valg af dirigent

2. Bestyrelsens beretning

3. Forelæggelse af det reviderede regnskab til
    godkendelse

4. Forelæggelse af budget for det kommende år til          godkendelse

5. Revideret 5-års ressource- og aktivitetsplan

6. Valg af bestyrelse - på valg er:
-   Sanne Brink (for en 2-årig perio
de)

-   Henning Jespersen udtræder (repræsentant UIF) –    Henrik Raun 
Nielsen indtræder som repræsentant      for UIF

7. Eventuelt

Bestyrelsen, Ubberud Kultur- og Bevægelseshus


Når fysikkens stråler helbreder.
 
Tirsdag den 9. april kl. 19-21

Livestreaming fra Århus Universitet om 

behandling af cancer med stråler.

Du vil bl.a. høre hvordan forskerne til stadighed 

udvikler ny viden om strålernes virkning på kræft og

 på vores krop. Hør også om den nye danske 

accelerator, som fra 2019 vil yde cancerpatienter

 avanceret og skånsom strålebehandling med 

protoner.

Der er offentlig adgang.

 
       


INTIMKONCERT

HENNING STÆRK TRIO

FREDAG DEN 26. APRIL KL. 20

Har du lyst at spise inden koncerten tilbyder vi en lækker grillmenu til 130 kr. - Spisning kl. 18.00

Billetter købes på ticketmaster.dk

Pris: 250 kr + gebyr (incl. spisning 380 kr +gebyr)

Døre og bar åbnes 17.45 for spisende gæster.

For øvrige gæster kl. 18.30.

Baren er åben til kl. 01.00       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Nyeste meddelelser

 • Årsmøde 2019 Den 25. april 2019 holdt Ubberud Kultur og Bevægelseshus årsmøde kl. 19.30.Formand Steen Kjeldsen fremlagde bestyrelsens beretning og kasserer Henning Jespersen fremlagde det reviderede regnskab samt budgettet for det kommende år. Beretning, regnskab og budget blev godkendt. Steen Kjeldsen fremlagde herefter en revideret 5-års ressource- og aktivitetsplan, som også blev godkendt. Herefter valgte man den nye bestyrelse. Ny i bestyrelsen er Sanne Brink. Henrik Raun Nielsen indtræder desuden som repræsentant for UIF.  Henning Jespersen havde valgt at udtræde af bestyrelsen efter mange års virke som kasserer og aktiv i byggeudvalg, aktivitetsudvalg m.v.Læs referatet fra årsmødet inkl. bilag her:http://www.ubberudhallen.dk/contact-us/aarsmoede-d-25-april-2019og se kontaktoplysninger på bestyrelsen ...
  Sendt 29. apr. 2019 13.23 af Birgitte Hjelm
 • EN VIRKELIG NYHED: Livestreaming af foredrag fra Århus Universitet. Ubberud Kultur og Bevægelseshus har indgået aftale med Århus Universitet om livestreaming af en række offentlige foredrag om naturvidenskab. Foredragene foregår i Søauditorierne i Århus, og livestreames til mere end 100 steder i landet. På Fyn sker det indtil nu ganske få steder. Foredragene er ikke offentlig tilgængelige på nettet - hverken mens de afvikles eller efterfølgende. Så oplevelsen her i UKB er unik, og kan ikke gentages senere. Deltagerne kan stille spørgsmål til forelæseren under foredraget via sms eller Twitter, og det sidste kvarter svarer forelæseren på så mange som muligt.Næste foredrag:  Den 9. april 2019 kl. 19-21: Når fysikkens stråler helbreder - om behandling af cancer med stråler v/ professor Kari Tanderup.
  Sendt 11. mar. 2019 14.08 af admin user
 • Positivitet og livsglæde. Torsdag den 14. marts 2019 kl. 19-21 Foredrag med BUBBER over emnet 'Få det bedste ud af livet..... du vælger selv'. Et åbent og ærligt foredrag og en peptalk i at bevare sindet åbent og holde fast i evnen til at glædes over både store og små ting i hverdagen.Entre: 125 kr. Arrangeret i samarbejde med Ubberud/Ravnebjerg Kirker.
  Sendt 18. jan. 2019 14.59 af admin user
 • Blomsterkurser i moderne blomsterdesign. Sted: Ubberudvej 31 (det gamle klubhus). Kurserne udbydes i samarbejde med blomsterrdekoratør og faglærer Dorthe Vembye på følgende dage: 9/2 kl. 10-14 Forårsarrangementer med årstidens materialer i løgblomster, planter og grene. 9/3 kl. 10-14 Forårsbuketter med årstidens materialer. 6/4 og 7/4 kl. 10-14 Påskeinspiration i form af kranse, modeller med æg, reder, løgblomster og meget mere. 4/5 kl. 10-14 Idéer til forårets fester samt modeller til mors dag i form af buketter og plantedesigns.  Pris for alle 4 gange 815 kr. Enkeltkursus 225 kr. Tilmelding til 'Boligen i Blomst' v. Dorthe Vembye. - mail dorthe.vembye@gmail.com eller tlf. 2423 7350.
  Sendt 11. mar. 2019 14.17 af admin user
 • Bankospil Bankospil med mange flotte præmier. Vi spiller vi på følgende datoer: 31/1, 28/2, 7/3, 4/4. Alle dage kl. 19.00
  Sendt 18. jan. 2019 14.14 af admin user
Viser post 1 - 5 af 17. Vis flere »
 

Undersider (1): GINSMAGNING
Comments