Tilsagn om 4 mio kr. fra forstadpuljen

indsendt 4. apr. 2012 15.26 af admin user   [ opdateret 30. jan. 2018 14.48 ]
Ubberud Kultur- og Bevægelseshus lever efter vores mening til fulde op til Forstadspuljens visioner og formål:

”At lege er at leve” kommer til udtryk i projektet, da skolens muligheder for at udvikle ”læring gennem leg” forbedres, fritidslivets muligheder styrkes og desuden øges borgerens muligheder for uorganiseret brug af faciliteterne og dermed kan den spontane leg opstå.

Projektet vil styrke lokalområdet og skabe forbedrede rammer for fællesskaber. Det vil give lokalområdet ét samlingssted, hvor forskellige grupper med forskellige interesser kan samles og forenes. Huset vil samtidig give lokalområdet et fyrtårn, som vil tegne dets identitet for fremtiden.

Dermed også ligge grundstene for at udvikle det selvbærende lokalsamfund, hvor det øgede sociale samvær på tværs af aldersgrupper og interesser vil skabe den sammenhængskraft og solidaritet, som det selvbærende lokalsamfund skal stå på skuldrende af.

Vi mener at Ubberud Kultur- og Bevægelseshus lever op til puljens visioner og formål i en sådan grad, at projektet har potentiale for at være et fyrtårnsprojekt, som Odense Kommune og Forstadspuljen kan være stolte af og som Ubberud og omegn vil få glæde og gavn af i mange år frem over.