Idé til realitet‎ > ‎Initiativgruppen‎ > ‎Arkiv‎ > ‎

Arbejdsgruppemøde 14. marts 2012

indsendt 15. mar. 2012 15.40 af Superadmin user   [ opdateret 5. okt. 2014 14.58 af admin user ]

Arbejdsgruppen har gennemgået og godkendt oplæg til hjemmeside. Hjemmesiden skal fungere som værktøj for det videre arbejde med at realisere Ubberud Kultur- og bevægelseshus.

Det blev besluttet at vente med at lave en altomfavnende portal for hele Ubberud, men vi kan tage den op senere. Nu gælder det først og fremmest vores informationerne om projektet.
 
Aftalen er at Klaus retter siden til, som skal være klar mandag d. 26. marts. Derefter har vi til onsdag d. 28 til at komme med kommentarer til Klaus, så han kan rette den til, så den er klar til at gå i luften til gymnastikopvisning d. 31. marts.
 
Derudover blev følgende vendt:
 
Steen går videre med sponsorudvalget under fodboldafdelingen. Der skal findes en løsning, så vi ikke tager brødet ud af munden på fodboldafdelingen. Der blev foreslået en ordning, hvor fodboldafdelingen bliver garanteret det nuværende beløb og penge derudover tilfalder halprojektet. Vi skal ha' kreeret et "produkt" som evt. sponsorer kan finde attraktivt.
 
Ole informerede om frivillig momsregistrering, som umiddelbart skulle prøves. I løbet af foråret skal vi i gang med den proces.
 
Processen med LOA/Creo fortsættes. Lars kontakter Creo for at høre deres menning om kommentarerne, men umiddelbart skal vi prøve at strække os så langt som muligt her. 
 
Kontrakt med fundraiseren er underskrevet og Rasmus forventes at få lavet ansøgninger inden kort tid til relevevante fonde.
 
Ellers er næste punkt studietur til Kibæk og evt. Vejen. Der udsendes seperat doodle ingen længe. Ligesom der også udsendes doodle til næste møde i gruppen, hvor temaet kunne være afholdelse af ny workshop i foråret, hvor temaet er "Hvordan får vi samlet penge ind lokalt - husstand, sponsorater, firmaer osv. osv."
 
Bidrag gerne, hvis jeg har glemt noget. 
 
Mvh. Lars

 
Comments